Wedstrijdverslag Dutch Caribbean Team vs. Japan (07-07-2008)


Regen maakt einde aan Caribbean-comeback

Japan stond in de zesde inning met 0-12 voor en dus was er een
Tot aan de zesde inning leek er geen vuiltje aan de lucht voor Japan. De Aziaten bouwden een regelmatige voorsprong op in de eerste vijf innings, totdat de bewuste zesde slagbeurt aanbrak en het Dutch Caribbean Team vijfmaal tot scoren kwam. Door de regen was verder spelen daarna onmogelijk en dus zullen we nooit weten wat er in de laatste drie innings had kunnen gebeuren.
Japan opende de score met twee punten in de tweede inning na klappen van Kyohei Iwasaki en Noriharu Yamazaki. Een inning later werden twee punten toegevoegd. Opnieuw produceerde Yamazaki met een honkslag een punt, nadat Takahiro Iwamoto kort ervoor hetzelfde had gedaan. In de vierde inning volgden wederom twee runs. Ryoji Nakata (de meest populaire Japanner) sloeg een opofferingsslag en Iwamoto sloeg zijn tweede punt binnen met een honkslag.
De vijfde inning was enorm productief, want de Aziaten scoorden zes punten en verhoogden de stand op twee werpers naar 0-12. Kohei Shibata sloeg met zijn honkslag twee teamgenoten over de thuisplaat, waarna honkslagen van Nakata (hij sloeg 2-uit-3) en Hiroki Nakazawa (3-uit-3) ook punten opleverden. Tussendoor zorgde een geraakt werper met volle honken eveneens voor een punt en was het een opofferingsslag van Iwamoto (drie RBI

De wedstrijdstatistieken kunt u hier terugvinden.
Bij dit nieuwsbericht is een foto-album beschikbaar. Bekijk het album door hier te klikken!

 DisclaimerE-mailHome
© Copyright Haarlemse Honkbalweek